Ontdek onze menger-kloppers

Een perfect hulpmiddel om uw creativiteit te tonen!

Het gamma menger-kloppers van Dito Sama is het meest omvangrijke van de hele catalogus (verschillende versies per capaciteit) en respecteert de laatste eisen inzake gebruiksveiligheid en voedselveiligheid.

Het nieuwe gamma stemt overeen met de Europese hygiënenormen (UNI EN 454: 2015 Apparatuur voor de bereiding van voeding – Menger-kloppers – Vereisten inzake veiligheid en hygiëne).

Deze Europese norm verduidelijkt de vereisten op het gebied van veiligheid en hygiëne bij de ontwikkeling en productie van een vaste kuip voor menger-kloppers, met een hulpstuk met planetaire beweging over 2 parallelle assen. De capaciteit van de kuip is groter dan of gelijk aan 5l en kleiner dan of gelijk aan 200l.

BPA free Dito Sama

Altijd waakzaam blijven over de voedselveiligheid, dat is de belangrijkste doelstelling van Dito Sama. Om deze extra kracht bij te zetten, selecteert Dito Sama voor de onderdelen die rechtstreeks in contact komen met voeding materialen die verhinderen dat er mogelijk schadelijke chemische migraties zouden kunnen gebeuren. In lijn met dat engagement, gebruikt Dito Sama geen bisphenol A (BPA) in de plastic onderdelen die rechtstreeks in contact komen met voeding. 

Recent toevoeging aan de familie menger-kloppers: twee nieuwe wijzigingen maakten hun intrede overeenkomstig de nieuwste EU richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid en het design dat ons merk zo typeert.

  • Kuipdetectie op alle modellen van 5 tot 80l: de menger-klopper kan enkel werken wanneer de kuip correct geïnstalleerd en gepositioneerd werd, met veiligheidsscherm.
  • Veiligheidsscherm voor alle modellen van 20 tot 80l dat het vrijkomen van bloem- en andere stofdeeltjes beperkt bij geb.ruik in de bakkerij/patusserie

We brachten volgende wijzigingen aan het design aan:

  • Magnetische kuipdetectie
  • Verbeterde stabiliteit voor grote kuipen aangezien ze verplaatst worden met een aangepaste kar
  • Veiligheidsscherm zonder BPA dat het draadscherm bedekt en zo vrijgekomen stofdeeltjes tijdens het mengen van bloem beperkt.
Menger-kloppers