Ontdek onze cutter-mengers

De cutter-mengers bieden de hoogste snelheid voor buitengewone culinaire resultaten. 

De Dito Sama cutter-mengers kunnen nu tal van ingrediënten snel en voorzichtig snijden, hakken, vermalen en mengen dankzij de maximale snelheid van 3700 tr/mn, momenteel de hoogste snelheid op de markt. Het uitgebreide gamma rotors is een andere nieuwigheid voor de tafelmodellen en combinés van de cutters.

Met de nieuwe roto met messen speciaal voor emulsies verkrijgt u een uitzonderlijk homogene en uniforme menging van de ingrediënten, kortbij de culinaire perfectie.

De Dito Sama K45, K55 et K70 cutter-mengers zijn voorzien van een schraper voor gemakkelijke 2 in 1 homogene menging van de ingrediënten! Dit toestel combineert de functies van een cutter en een menger voor emulsies. Het doorzichtige deksel en de pulse functie zorgen voor een betere controle en precisie en dus voor een beter eindresultaat.

Bovendien onderscheiden de tafelmodellen van de cutters en de combinés zich door een kuip in roestvrijstaal met een optimale schouwhoogte, waardoor u tot 75% van de capaciteit van de kuip kan gebruiken. 

Cutter-mengers