Groentesnijders

VOLDOET AAN AL UW WENSEN
VOOR HET BEREIDEN VAN GROENTEN EN FRUIT

various sliced vegs

Groentesnijders

Minigreen: de ideale oplossing voor het snel bereiding van versgesneden groenten. Bespaar tijd en plaats.

TRS: voldoet aan al uw wensen voor de bereiding van groenten en fruit. Meer productiviteit, uitstekende resultate, een superieure kwaliteit en een robuust design.

Manuele groentesnijders

Met de manuele groentesnijders van Dito Sama kan u in een handomdraai hele tomaten en tal van andere groenten en fruit versnijden, met telkens een zeer mooi resultaat!

Snijschijven selectiehulp

Deze interactieve tool werd ontwikkeld om u te helpen bij de keuze van snijschijven voor de TRK, TRS et TR200 die het best bij uw noden passen.

U kan ervoor kiezen om het gamma snijschijven te ontdekken naargelang ingrediënt dat u wil verwerken of naargelang de grootte en het type schijf.
De getoonde toepassingen tonen niet het totale gamma aan mogelijkheden van onze messen. Met de nieuwe roestvrij stalen schijven voor de TRS en TRK kent uw culinaire creativiteit geen grenzen meer!

Als u een icoontje met een pijl ziet, kan u tevens een video bekijken van hoe u een bepaalde snijwijze kan verkrijgen.

Loading...

Tutorials

HOE FRIETJES BEREIDEN?

Bekijk de video over hoe onze Dito Sama apparatuur u kan helpen met het bereiden van heerlijk krokante verse frietjes. Van het wassen van de aardappelen tot het snijden. We geven ook enkele tips voor tijdens het frituren mee. Geniet!

DITO SAMA FRIETSNIJDER RC14

Bekijk hoe u gemakkelijk stukjes van verschillende grootte kan snijden (tot 1500 kg/u) en hoe u het toestel in enkele minuten kan schoonmaken.

TRS: GROENTESNIJDER

De TRS is de universele groentesnijder voor een elegante en creatieve presentatie van salades, garnituren, chips, etc. en tal van andere combinaties. Hoge productiviteit, uitstekende resultaten, superieure kwaliteit en meer dan 70 verschillende snijwijzen.

TR260: GROENTESNIJDER

Dankzij een ruime keuze aan accessoires is de TR260 het ideale toestel om grote evenementen met stijl en creativiteit voor te bereiden.
De TR260 kan tot 2500 kg / u verwerken dankzij de automatische vultrechter, de krachtige motor en een ruim gamma aan schijven. Verschillende veiligheidsmechanismen beschermen de gebruiker en blokkeren het toestel bij slecht gebruik.

MINIGREEN: GROENTESNIJDER

De MINIGREEN is de ideale oplossing voor het efficiënt bereiden van buffetten met versgesneden groenten, schotels om mee te nemen of à la carte bereidingen. Ontworpen om rauwe groenten te versnijden, gemakkelijk in onderhoud, de MINIGREEN is de ideale compacte groentesnijder.

TR210: GROENTESNIJDERS

TR210 is een groentesnijder voor grote hoeveelheden, met een automatische vultrechter in roestvrij staal. De machine werd ontworpen voor een betere ergonomie, in overeenstemming met de wagen en voor een optimale reiniging. Alle onderdelen die in contact komen met voeding zijn geschikt voor de vaatwas, inclusief de meer dan 40 messen in roestvrij staal.

Neem contact met ons op

Filter (7 Producten)

Subcategorie
7 Producten Reset