Cutter
menger
ook voor emulsies

Een ruim gamma cutter-mengers, ook voor emulsies: VAN 2,5L TOT 17,5L

Tafelmodel

K25 en K35: de geschikte keuze voor hakken, mengen of maken van emulsies. Compact, robuust en gemakkelijk in gebruik, voor kleine en grote collectiviteiten.

K45/55/70: Krachtig en robuust. De cutter-mengers van Dito Sama haken, snijden, vermalen en maken emulsies van al uw bereidingen.

K55: is een krachtig hulmpiddel in de keuken, onmisbaar voor elke professional in de catering die op zoek is naar een ruim gamma aan bereidingsmogelijkheden. Met een capaciteit van 5,5 l kan u tal van taken uitvoeren, zoals  bv. het hakken van vlees, het maken van mousses, vullingen, crèmes, het bereiden van degen, etc. De cutter biedt vele voordelen, zo ook de mogelijkheid om te mengen en om ingrediënten nog tijdens de bereiding toe te voegen.
Het gamma bevat modellen met 2 snelheden en met variabele snelheid.
De mogelijkheden van de K55 maken van dit toestel de perfecte aanvulling voor keukens van alle omvang.

K120: het gamma cutter-mengers K120 kan grote hoeveelheden voedsel mengen en tot emulsies maken, dankzij een zeer krachtige motor, een roestvrijstalen kuip van 11,5l, een microfijngetand mes en een schraper.

Beschikbaar met 2 snelheden of met variabele snelheid tot 3500 tr / min, voor de bereiding van een brede waaier aan recepten, steeds met een perfect homogeen resultaat.

Alle onderdelen die in contact komen met voeding zijn BPA-vrij, eenvoudig te demonteren en vaatwasbestendig. Voor een perfecte hygiëne.  Extra rotors met gladde of getande messsen optioneel beschikbaar.

Neem contact met ons op